14.3 C
Amposta

L’EMD de Jesús atorga el premi Jesusenc de l’Any 2019 i 2020 als sanitaris que han treballat durant la pandèmia de la COVID- 19

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Un jurat format per l’alcalde, tots els regidors de l’EMD de Jesús i 2 representants de l’Associació Josep Puig van decidir per unanimitat atorgar el premi Jesusenc de l’Any a totes aquelles persones  empadronades a Jesús que formen part del món sanitari, de qualsevol sector professional i centre.  

El lliurament tindrà lloc el diumenge vinent, 3 d’octubre, a les 12.30h a la Pèrgola de Jesús en el marc de  la seva festa patronal.  

Des de l’EMD fan una crida a totes les persones empadronades a Jesús que formeu part del món  sanitari, de qualsevol sector professional i centre, a participar de l’acte.  

Per facilitar-ne l’organització caldrà inscriure’s prèviament abans del divendres, 1 d’octubre. Es podrà  fer a través del correu electrònic participa@jesus.cat (indicant nom, cognoms, professió i centre de  treball), presencialment a les oficines de l’EMD o al 977.500.735.  

Des del 1997 i fins al dia d’avui, només aturat per la pandèmia, primer a través de la Fundació Josep Puig i  més tard com associació, els jesusencs i jesusenques han pogut escollir a les persones o entitats que més  havien destacat al llarg de l’any, premiant-los amb un guardó que ha acabat adquirint un gran prestigi.  

Aprovat en assemblea de l’entitat, aquesta va decidir, a partir d’enguany i per donar-li un nou impuls al  premi, cedir els drets organitzatius del Premi Jesusenc de l’Any a l’EMD de Jesús, i com es fa en altres  ajuntaments del país, que sigui aquesta l’encarregada de tot el procés des de l’inici fins al final, amb l’acte  institucional de lliurament de guardons com un dels actes més emblemàtics de l’agenda anual del poble de Jesús.  

L’ Associació Josep Puig seguirà escollint el Premi a la Trajectòria, que serà lliurat en el transcurs de l’acte  del Jesusenc de l’Any.  

Redacció- X. Ll

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -