AgendaEbreMúsicaNotícies

L’Ebre Beer 2019, ajornat per les previsions de pluja

La setena edició de la mostra de cervesa artesana, que s'havia de celebrar aquest dissabte a Tortosa, ja compta amb nova data

Durant la tarda d’aquest dissabte els organitzadors de l’Ebre Beer 2019 han hagut d’ajornar la setena mostra de cervesa artesanal a Tortosa per causes meteorològiques. L’Ajuntament tortosí i el seu regidor de Promoció Econòmica, Sisco Pepió, han anunciat aquesta tarda la decisió a través de les xarxes socials: “Seguint les recomanacions del Servei Català de Meteorologia de Catalunya, molt sentidament els organitzadors han hagut de pendre la decisió de suspendre l’Ebre Beer d’aquesta tarda”, deia Pepió al seu compte de Facebook.

El certamen s’havia de celebrar aquest dissabte a partir de les 17:00h al Parc Lluís Companys del barri de Ferreries, on s’estava previst que hi haguessin actuacions musicals per acompanyar les fins a 50 varietats de cervesa artesanal que s’hi podien degustar.

L’Ebre Beer finalment es celebrarà el dissabte 28 de Setembre / Font: Ebre Beer

Davant la possibilitat de pluja, finalment la mostra es celebrarà el dissabte 28 de setembre al mateix lloc on s’estava previst que es fes avui dissabte. L’edició d’aquest any comptarà amb prop de 50 varietats de cervesa artesanal i amb la presència de més de 10 mestres cervesers arribats de diferents parts de la geografia catalana. La mostra, ja consolidada al nostre territori, també comptarà amb actuacions musicals i PD’s i en aquesta setena edició premiarà per primer cop a la millor cervesa representada al certamen.

Redacció: Jordi Gaya

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close