14.3 C
Amposta

L’Assemblea general d’usuaris del CAT aprova els comptes de 2018

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

http://www.ccaait.cowp-content/uploads/2019/04/cat_memoria2018.pdf

Meritxell Roigé, ha presidit la seva primera Assemblea des del seu nomenament a finals d’octubre de l’any passat. Ha aprofitat l’ocasió per recordar que ha assumit el càrrec amb molta responsabilitat i amb la voluntat de seguir treballant en la mateixa línia d’excel·lència i amb una gestió eficient i responsable dels recursos que es gestionen.

Com ja és habitual en l’Assemblea del mes d’abril, s’ha informat als usuaris de la situació dels comptes de l’exercici anterior. D’altra banda, s’ha donat compte de les licitacions i adjudicacions efectuades des de la darrera Assemblea celebrada el mes d’octubre així com de les obres i projectes realitzats i en curs. En aquest sentit, també s’ha presentat l’informe d’explotació de l’any 2018 així com la memòria d’actuacions.

El director-gerent del Consorci, el Sr. Josep Xavier Pujol, ha explicat les inversions previstes en els propers dos anys i que, per un import de 7.900.000 €, s’ha aprovat una operació d’endeutament per al finançament de diverses actuacions com el projecte de dipòsit regulador a la Urbanització Coto del Rey (Baix Penedès) així com el projecte de variant de traçat i soterrament dels autoportants (Baix Ebre i Baix Camp).

Finalment també s’ha informat sobre l’expedient tramitat a la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre en el que s’ha sol·licitat la modificació de la concessió actual, passant de 100,27 Hma 94,71 Hm3 junt amb el cabal màxim instantani. Actualment l’expedient està pendent de resolució per part del Ministeri per la Transició Ecològica.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -