14.3 C
Amposta

L’Antic Molí rep el premi Alimentos de España a la restauració 

El restaurant és conegut per la seva creació única, el Projecte Mans, un menú degustació que inclou 20 creacions culinàries presentades com autèntiques obres d'art

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Antic Molí d’Ulldecona, un referent culinari amb una destacada tasca en la promoció de la gastronomia sostenible i de proximitat, ha estat reconegut amb el Premi ‘Alimentos de España’ a la Restauració, un guardó que atorga el Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació. Aquest premi busca enaltir els establiments de restauració i les iniciatives gastronòmiques que promouen la utilització, la presentació, la innovació i l’ús responsable dels aliments a la gastronomia.

El restaurant, que compta amb una estrella Michelin, una estrella verda i un sol Repsol, s’ha destacat pel seu compromís amb la sostenibilitat, integrant aspectes com la producció pròpia, l’ús de productes ecològics i de proximitat, i la reducció del malbaratament de residus a la seva cuina moderna.

El xef Vicent Guimerà, propietari de l’Antic Molí, també ha estat guardonat amb l’Estrella Michelin des del 2017 i l’Estrella Verda Michelin des del 2021, reflectint la seva dedicació i creativitat en el món culinari. El restaurant està nominat a la categoria ‘Discovery of the year – Best Vegetables Restaurants 2023 in Spain’, en els premis que se celebraran el proper 24 d’octubre a Brussel·les.

La proposta gastronòmica de l’Antic Molí destaca pel seu compromís amb els petits productors i artesans, la conservació patrimonial i la difusió de la cultura local. El restaurant és conegut per la seva creació única, el Projecte Mans, un menú degustació que inclou 20 creacions culinàries presentades com autèntiques obres d’art.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -