14.3 C
Amposta

L’ampostí, Josep Gombau, nou entrenador del filial de l’Aston Villa

Gombau, amb una àmplia experiència i vinculació a la cantera del FC Barcelona, assumirà un paper clau en el desenvolupament del talent jove del club anglès

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El prestigiós club de futbol anglès Aston Villa ha anunciat amb entusiasme la contractació de Josep Gombau, natural d’Amposta i amb 47 anys, com a nou entrenador Sub-21. Gombau, amb una àmplia experiència i vinculació a la cantera del FC Barcelona, assumirà un paper clau en el desenvolupament del talent jove del club anglès.

Josep Gombau ha passat per diverses etapes destacades en la seva carrera com a entrenador, deixant una empremta significativa en el món del futbol. Entre 2003 i 2005, va dirigir els equips Aleví A, Benjamí A i Benjamí B del FC Barcelona, contribuint al desenvolupament dels joves talents del club català. Posteriorment, va ocupar diversos càrrecs a la FCB Escola entre 2006 i 2009.

La seva influència va trascendir les fronteres espanyoles quan va assumir el rol de director tècnic de l’equip nacional Sub-23 d’Austràlia i va ser assistent tècnic de la selecció absoluta, desempenyent un paper clau en la classificació dels Socceroos per a la Copa Mundial de la FIFA 2018. Abans de l’aventura australiana, Gombau va ser Director Tècnic del Odisha FC (anteriorment Delhi Dynamos) a la Superliga índia.

Iniciant la seva carrera com a entrenador als equips locals d’Amposta i l’Espanyol, Gombau va ingressar a La Masia el 2003, contribuint al desenvolupament de joves talents a la cantera del Barça. Després de la seva sortida de Catalunya, ha ocupat posicions importants en equips de Hong Kong, Austràlia, Índia i Estats Units, demostrant la seva versatilitat com a entrenador.

La incorporació de Josep Gombau a l’Aston Villa representa un pas important en la seva carrera i una oportunitat per seguir contribuint al creixement i la formació dels futbolistes joves en una de les lligues més competitives del món.

Redacció- X. Ll

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -