14.3 C
Amposta

L’Ampolla arranja el talús i l’accés a la platja de Cap-Roig, des de la plaça del Mirador

Aquesta actuació ha suposat una inversió de 13.393,95 euros

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Des de la regidoria d’Infraestructures del Litoral de l’Ajuntament de l’Ampolla s’han fet els treballs per arranjar el talús i l’accés existents des de la plaça del Mirador a la platja de Cap-Roig. La millora del talús era necessària, ja que els darrers aiguats havien provocat escorrenties d’aigua en aquest indret, quedant a vistes part de la solera de formigó sobre la qual s’assenta la vorera de la plaça.

Pel que fa a l’arranjament del paviment que connecta el sender litoral en aquest punt amb l’accés a la platja de Cap-Roig i amb el Xiringuito Pepe, el paviment malmès es devia a la presència de les arrels dels pins que hi ha en aquesta zona.

Així doncs, en primer lloc, s’ha netejat d’herbes i arbusts el talús i s’ha aportat tot-ú artificial. També s’ha retirat el paviment existent de formigó i les arrels superficials que en degradaven l’accés. Posteriorment, s’ha estabilitzat el talús existent mitjançant el projectat de formigó sobre malla electrosoldada.

En el cas de l’accés, s’ha posat una solera de formigó de 15 cm de gruix i un ample al voltant dels 3,5 metres. A més, s’han fet cunetes a banda i banda per conduir les aigües procedents de la pluja fins a la seva evacuació. Aquesta actuació ha suposat una inversió de 13.393,95 euros.

De la mateixa manera, la Regidoria d’Infraestructures del Litoral de l’Ajuntament de l’Ampolla ha condicionat la cala que hi ha al costat de la Confraria de Pescadors traient les pedres i roques que els darrers temporals havien portat perquè la ciutadania en pugui fer ús.

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -