Tots els gols

L’Ametlla s’aclimata millor al vent huracanat en el partit de festes de la Candelera

Increïble, però cert. Tal i com pintava la jornada un dels camps on bufa més el vent és el municipal de la Cala, un fet que feia preveure, com era normal, que se suspendria el partit entre l’Ametlla de Mar i el Sant Jaume. Però davant la sorpresa de tothom, l’àrbitre Carlos Rubio Castillejo va decidir que es podia jugar. Propis i extranys, es van quedar de pedra amb aquesta decisió.

Un partit que Festes Majors de la Candelera que si que es va poder disputar, donant lloc a un primer temps extrany. El Sant Jaume a favor de vent tenia les millors ocasions a pilota aturada a la sortida de dos córners i en una falta executada per Edu Albacar, però que no trobaven el camí del gol. Això feia que els caleros (molt millor aclimatats al fort vent que bufava) aconseguissin avançar-se en dos contracops molt ben portats i culminats per Aitor Pujades. El partit quedava sentenciat al descans quan el conjunt del Montsià, que es desplaçava delmat d’efectius, acusava les lesions de Llambrich, Oriol i Pujol (que va sortir al camp i va aguantar fins al final visiblement lesionat). Una situació que els deixava en 10 jugadors per afrontar la segona part i contra vent. Els caleros, amos i senyors del partit, segellaven la victòria amb dos gols més de Sergi Callau (68′ i 72′) i perdonaven inclús una golejada més gran.

Josep Maria Rovira, tècnic local, es mostrava satisfet del treball que el seu equip havia fet contra vent tota la primera meitat.

Per la seua part l’entrenador visitant Joan Subirats, reconeixia que s’havien adaptat millor i es lamentava de les lesions que els van condicionar.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close