Sin categoríaTots els gols

L’Aldeana supera al Batea, partit d’herois

Partit amb jugadors de categoria superior: Sergi Auré, Jordi Vilanova, Toni Ondozabal, Thomas Sentís....

Partit de nivell superior el que es va disputar ahir al municipal de la unió a l’Aldea. El Batea tenia una nova oportunitat de plantejar la setmana des de la posició més alta de la taula i l’Aldeana sumant els tres punts es ficava de nou a l’all.

Al principi del partit els Bateans serien els que crearien més oportunitats de gol, amb un control relatiu del partit, però dues accions desafortunades d’Enzo deixarien al conjunt d’Esteban en 10 al minut 20 de partit. Amb un home més l’Aldeana es va sentir més capaç i a poc a poc va entrar al partit, fins començar a gaudir de les primeres ocasions de gol, una d’elles seria la que faria pujar l’1-0 al marcador, quan una internada amb combinació d’Eloy i Thomas, aquest darrer faria inútil la sortida de Castellví i superaria al porter terraltíEl Batea tot i amb un de menys no va abaixar els braços i va seguir donant guerra fins a poder gaudir d’una falta al vèrtex de l’ària aldeana que Vilanova aprofitaria per a convertir amb gol amb un xut de mestre per fer colar la pilota per l’escaire defensat per Auré.

La segona part va ser un autèntic espectacle de futbol, amb 45 minuts d’aquells que agraden a l’espectador i aficionat al futbol, tot i això l’Aldeana seria el que portaria més bon ritme de partit i en poques ganes d’especular amb l’1-1, i és notava quan Thomas es treia de la butxaca un autèntic golàs després de fer una vaselina perfecta des de la frontal i superar a Castellví. I igual que a la primera part l’Aldeana, pocs minuts després d’avançar-se al marcador, és quedava amb 10; una situació igual sinó pareguda a la de la primera meitat paro canviant el color de camiseta. Una jugada, la de l’expulsió, que també significava penal a favor dels terraltins i serviria per a que una vegada mes Sergi Auré fes d’heroi de la festa traient una mà espectacular que feia que el xut de Vilanova ajustat al pal esquerre de Sergi no puges al marcador. Minuts després, penal a l’altra àrea després que el central Bateà utilitzes la mà per canviar la trajectòria de la pilota, això si, Toni Ondozabal no perdonaria i faria pujar el 3-1. Amb el Batea desesperat per poder ficar-se al partit Vizcarro aprofitaria una sortida del porter per a definir i fer pujar a l’electrònic de la Unió el 4-1 final.

EL JUGADOR DEL PARTIT

Sentís, Thomass: Jove promesa del futbol ebrenc que per alegria Aldeana forma part del conjunt de Bartolo Meca, dels jugadors que agraden, descarat per banda i atrevit amb la superació i sacrificat si fa falta córrer metres enrere. Sense cap dubte un dels jugadors que en els anys vinents serà un dels futbolistes a tenir en compte.

 

L’heroi

Ho ha tornat a fer, amb el resultat ajustat Sergi Auré, es converteix amb l’heroi del partit després de parar-se una vegada més un penal que hagués sigut determinant en el transcurs del partit. Capità, organitzador, madur… molts són els adjectius que ens passen pel cap per a definir a un dels millors porters, sense cap mena de dubte, de les Terres de l’Ebre.

 

Els misters

Jose Maria (Txema) Esteban, és el míster del conjunt visitant:

 

 

Bartolo Meca, valorava el partit en exclusiva per a Tots els Gols just finalitzar el matx:

 

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close