14.3 C
Amposta

L’Aldea comença un nou pla de manteniment de carrers i camins de reg asfàltic

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La regidoria d’Acció Urbana i Rural de l’ajuntament de l’Aldea  han començat un nou pla de manteniment amb un nou sistema de pegat asfàltic , que comportarà deixar el ferm dels carrers i camins de manera més homogènia.

En una primera fase s’executaran els carrers del nucli urbà, per a passar als camins en una segona fase. Des de la Regidoria, també s’informa que actualment s’està treballant en la millora dels laterals i ampliació dels camins de la zona de Carvallo, com també està previst que durant la primavera, s’executen la millora de nous camins, com ara, Lligallo del Vidre, Hilario, Rodríguez, Escoles de l’Hostal i Camí vell de Tortosa a Amposta.

Pepe Caballé regidor d’Acció Urbana i Rural: “Un cop més es demostra el compromís d’aquest govern en la millora de camins i carrers, ja que quan vam entrar ens vam trobar que estaven molt deteriorats. Amb la nostra feina, esperem deixar tots els camins en condicions òptimes en un futur proper “.

La reducció de canonades de fibrociment, és una obra molt necessària per millorar la xarxa d’abastament a la població. Amb aquesta actuació, es dona per finalitzada la sectorització de la xarxa d’abastament d’aigua de l’Aldea. A part de la substitució de canonades de fibrociment, també està previst en el calendari de millores i actuacions, la portada de la xarxa d’aigua a la raval de Sant Josep, l’única part urbana que no disposa d’aquest servei, i sempre que hi hagi disponibilitat pressupostària serà una realitat.

Redacció- X. Ll

 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -