14.3 C
Amposta

L’alcaldessa de Benifallet, Mercè Pedret, optarà a la reelecció el 26 de maig

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

NdP.- L’alcaldessa de Benifallet, Mercè Pedret (Candidatura de Progrés), optarà a la reelecció el proper 26 de maig a les eleccions municipals. Ho farà amb el convenciment de la feina bern feta després d’haver aconseguit una de les principals prioritats d’aquest mandat, reduir el deute que va deixar l’anterior govern d’ERC, que ascendia a 1.714.177 euros. En només quatre anys, i fruit de la seva gestió, aquesta xifra s’ha reduït en  359.000 euros amb un deute actual d’1.355.036,90 euros. A més, aquesta cura en les finances municipals ha permès l’Ajuntament adquirir la cooperativa de la SAT, edifici que es destinarà a usos lúdics, festius, esportius i firals, una compra que es va fer sense haver de demanar cap préstec i que ha permès que aquest espai es quedi per a benefici de tots els benifalletencs i benifalletenques que tant esforç hi van deixar.

Pedret ha volgut fer notar també altres actuacions destacades per al municipi com la posada en marxa de la recollida porta a porta, la millora de l’accessibilitat amb la ubicació de  les oficines municipals a la planta baixa, el trasllat de la biblioteca Santiago Rusiñol al Centre d’Interpretació, la reducció dels abonament de les Festes Majors i de les piscines municipals, l’aposta per la transparència i la comunicació amb xerrades periòdiques per donar comptes a la ciutadania i l’enregistrament dels plens que s’han pogut seguir a través del Facebook i del canal Youtube de l’Ajuntament, i també per la informació amb una aplicació al mòbil per als bans municipals.

I si un aspecte ha protagonitzat també aquest mandat ha estat la participació de la ciutadania fent de l’Ajuntament un espai accessible i obert a tothom. La creació de la comissió de festes ha estat, sense cap dubte, un dels fets més rellevants, que ha desenvolupat una gran tasca d’impuls a la Festa Major i de suport altres cites festives anuals. Pedret ha valorat el fet que la comissió està formada per un grup ampli de persones de totes les edats amb un ideal comú: Benifallet. Pedret també ha volgut recalcar el suport continuat a totes les activitats realitzades pel teixit social, cultural i esportiu del poble amb moltes activitats al llarg de l’any que han fet de Benifallet un poble viu.

Finalment, entre els temes que s’estan treballant, però que no s’han pogut tancar encara, i que espera poder consolidar si és reelegida alcaldessa, Pedret ha enumerat la posada en marxa del Centre de Dia, la construcció del nou consultori local, després de la cessió definitiva dels terrenys a la Generalitat, que el convent sigui definitivament del poble i la connexió de la via verda amb el municipi.

 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -