14.3 C
Amposta

L’alcalde d’Alcanar insta partits i institucions a pressionar perquè es faci la comissió d’investigació del 17-A al Congrés

Joan Roig diu que el millor "reconeixement" a les víctimes dels atemptats és que "aflori tota la veritat"

El més vist

- Advertisement -
L’alcalde d’Alcanar, Joan Roig, ha recordat, tres anys després, els atemptats que el municipi del Montsià va viure “en primera persona” amb l’explosió de Montecarlo. Roig ha dit que “la incertesa i la por inicials” es van anar convertint “en tristesa, condol i acompanyament a les víctimes i familiars” i ha defensat que ha arribat el moment que els grans actes institucionals deixin pas a un reconeixement “efectiu i real” de les víctimes. “Cal l’esforç de totes les institucions per conèixer tota la veritat. Hi ha encara ombres i coses per esclarir i és el moment perquè aflori tota la veritat”, ha demanat Roig. En aquest sentit ha insistit que s’obri la comissió d’investigació al Congrés dels Diputats, bloquejada per PSOE, PP i Ciutadans.
L’Ajuntament d’Alcanar ha tornat a demanar que el Congrés obri la comissió d’investigació sobre el 17-A perquè hi compareguin “totes les persones implicades” i es pugui “conèixer què va passar prèviament i després d’aquella explosió d’Alcanar Platja i dels atemptats de Barcelona i Cambrils”. “Aquest és millor reconeixement que podem fer per aquelles persones afectades per aquella barbàrie”, ha insistit l’alcalde.
Font: ACN
- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -