14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de Tortosa programa aquest estiu un cicle de cinema a la fresca als barris

Es projectaran cinc pel·lícules entre el 24 de juliol i el 21 d'agost, cada dimecres a un barri diferent, a les 22.00 hores

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de Totosa torna a programar aquest estiu el cicle de cinema a la fresca, però enguany les sessions seran itinerants i recorreran els diferents barris de la ciutat. Així, el cicle començarà el pròxim 24 de juliol al barri de Ferreries, al Velòdrom de l’Estadi Municipal, i cada dimecres hi haurà sessió en un dels barris fins al 21 d’agost que hi haurà l’última projecció. Totes les sessions es duran a terme a les 10 de la nit i l’accés serà gratuït.

Pel que fa a la pel·lícula que estrenarà el cicle de cinema a la fresca serà ‘Pokémon: Detectiu Pikachu‘ a Ferreries; la segona de les projeccions, el 31 de juliol, serà ‘Sis dis corrents‘, amb cinc premis Gaudí 2022 i tindrà lloc al barri de Sant Llàtzer, a la plaça dels Països Catalans. Al mes d’agost, el 7 d’agost s’ha programat ‘Indiana Jones i el Dial del Destí‘ al barri de Remolins, a l’accés principal al pavelló firal; el 14 d’agost es projectarà el film ‘Barbie‘ al Rastre, a la plaça Mossèn Sol i, finalment, el cicle es tancarà amb la pel·lícula ‘Spider-Man: Un nou univers‘ al parc municipal Teodor Gonzàlez. 

Cartell del cinema a la fresca de Tortosa.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -