14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de Tortosa inicia la modificació del POUM per als terrenys del nou hospital

Aprovada per unanimitat la moció presentada per la CUP on demanava tramitar de manera conjunta amb el document tècnic, aconseguir l’excepcionalitat de la zona inundable.

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El ple de l’Ajuntament de Tortosa ha aprovat avui en sessió ordinària iniciar de manera immediata la contractació de la modificació puntual del POUM (Pla d’Ordenació Urbanística Municipal) dels terrenys on se situarà el nou hospital de les Terres de l’Ebre, al pla parcial Camí de Roquetes. 

La moció presentada per la CUP, aprovada per unanimitat, demana que es tramite de manera conjunta la modificació puntual del POUM i el document tècnic que l’Ajuntament ha encarregat a l’arquitecte Sebastià Jornet. Amb aquest document Tortosa podrà acollir-se al règim especial previst en el reglament de domini públic hidràulic en municipis amb més d’un terç de la seua superfície inclosa en la zona inundable.

Per a garantir que els terrenys siguin aptes per la construcció del nou hospital és necessari que l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE) facin un informe favorable un cop hagin rebut la petició de l’Ajuntament. La modificació del POUM també és necessària perquè el sòl classificat com a sòl urbanitzable delimitat passe a ser urbà.

Redacció – L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -