14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de Tortosa ha estat premiat per l’organització de la Festa del Renaixement amb el Premi ACPRI 

La Festa del Renaixement, reconeguda per l'Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El dijous passat es va celebrar la Nit de l’ACPRI 2022, la reunió anual de l’Associació en la qual s’ajunten professionals del sector (associats i no associats) per a gaudir d’una vetllada plena d’emocions i del lliurament dels Premis ACPRI.

El conegut periodista català, Xavier Coral, va ser l’encarregat de conduir la gala i de convidar als premiats a pujar a l’escenari per a recollir els guardons i dedicar unes paraules als assistents.

El reconeixement a la labor del Javier Carnicer és per la seva manera de treballar i encarar la professió dins del sector. I just això li va fer valedor del Premi ACPRI a la Trajectòria Professional. Una vegada va pujar per a recollir el guardó, va dedicar unes paraules a totes les persones associades i va definir als professionals del protocol com a “creadors de bellesa”.

En la categoria Premi ACPRI a la Projecció Internacional va ser per al Festival Cruïlla de música i humor, tant nacional com internacional. Qui van recollir el premi van ser el director del festival, Jordi Herreruela, i el director de relacions institucionals, Gorka Niubó. Molt agraïts per haver rebut el premi.

El Premi ACPRI a la Institució Pública / Privada va ser per a l’Ajuntament de Tortosa – Festa del Renaixement que se celebra a la capital ebrenca la tercera setmana de juliol amb el subtítol de: “L’esplendor d’una ciutat del segle XVI”. Va ser la mateixa alcaldessa del municipi, la Sra. Meritxell Roigé, a recollir el Premi i agrair a tots els votants associats el resultat.

Una vegada va acabar el lliurament de Premis, va començar el còctel al hall del Liceu en el qual els assistents van gaudir d’un moment de relacions i anècdotes. Abans de tancar la Nit ACPRI 2022, es va celebrar un sorteig d’obsequis cortesia dels col·laboradors de l’esdeveniment. Es van repartir més de 40 regals.

© ARCPI

Sobre l’ACPRI

L’ACPRI agrupa els professionals de l’organització d’actes, protocol, cerimonial i relacions institucionals, no només els que l’exerceixen, sinó també els que s’estan formant per arribar a ser-ho. L’ACPRI treballa per a decidir, avaluar i gestionar el futur de la professió, reconeixent totes aquelles persones que durant molts anys han deixat la seva empremta professional i humana de manera excepcional; que han ajudat a augmentar el valor del protocol, el cerimonial i les tècniques d’organització d’actes; i que vetllen per a transmetre i difondre els costums i les tradicions populars, alhora que reconeixen en l’àmbit públic noves expressions de la cultura popular.

© ARCPI

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -