14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de Santa Bàrbara pren mesures davant les males olors al municipi

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

Veïns i veïnes de Santa Bàrbara s’han queixat de l’increment de males olors de gas i clavegueram al municipi. L’Ajuntament, segons ha informat La Plana Ràdio, va començar a prendre mesures la setmana passada. Lluís Gimeno, regidor de Medi Ambient, va sol·licitar una revisió de les instal·lacions a l’empresa que gestiona el gas canalitzat. Al mateix temps, el consistori ha encetat una altra línia de revisió per tal de comprovar que no hi hagi algun tipus d’obstrucció a les canonades del clavegueram.

Aquest no és l’únic problema per episodis de mala olor, ja que coincidint amb l’inici de l’assecatge de sansa de l’empresa Biosansa Catsud, s’han denunciat les fortes olors i els fums que en alguns moments afecten el municipi. En este punt, des de l’Ajuntament estan analitzant també les olors que desprenen diferents empreses del voltant com les dos plantes de la Galera de biometagàs i de biosansa i la indústria química de Masdenverge, per afinar amb l’origen de les molèsties.

Gimeno ha dit que el consistori està “en contacte amb l’Institut Químic de Sarrià, amb auditories ambientals i alguns catedràtics de renom dins d’este tipus d’indústria per formar un equip i tenir un bon assessorament a l’hora de prendre decisions”. També aprofitava per a recordar que tenen el compromís del Departament d’Acció Climàtica d’instal·lar una estació de mesurament de qualitat de l’aire a Santa Bàrbara.

Redacció – La Plana Ràdio

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -