14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja compleix l’objectiu del projecte L’angula, la pesca tradicional a la cuina

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El darrer 11 de febrer, l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja, amb la col·laboració de la Societat de Pescadors Professionals d’Angula Sant Jaume, va portar a terme la Jornada L’angula, l’excel·lència de Sant Jaume d’Enveja, al mercat. 

Una jornada on es va presentar la cooperativa “Pescadors Professionals d’Angula Sant Jaume, SCCL” que ha creat la Societat de Pescadors per poder comercialitzar l’angula pescada pels pescadors professionals de Sant Jaume d’Enveja, alhora que es presentava el logo i la marca “Angula Sant Jaume d’Enveja, pesca artesanal Delta de l’Ebre” i es visitaven les instal·lacions que s’utilitzaran com a punt de segona venda de l’angula de Sant Jaume d’Enveja. 

La presentació de la cooperativa en el marc d’aquesta cinquena jornada organitzada per l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja, assoleix l’objectiu del projecte engegat al 2015 per l’Ajuntament, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Montsià i el SOC, mitjançant els Fons Socials Europeus i on ha participat la Societat de Pescadors d’Angula de Sant Jaume d’Enveja. 

El projecte pretén reactivar l’economia del municipi a partir d’un producte d’excel•lència, al mateix temps que desenvolupar una promoció local important. Un projecte de pesca artesanal i tradicional, totalment sostenible, a partir d’un producte local, l’angula, i amb una comercialització directa dels pescadors que reactivarà la seva economia i ajudarà a regular el mercat. 

Van participar a la Jornada el Dr. General de Pesca i Afers Marítims, el sr. Sergi Tudela i la Directora dels Serveis Territorials de les Terres de l’Ebre del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, la sra. Rosana Fatsini. 

Redacció – C. M.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -