14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de l’Ampolla regala bolquers ecològics als nadons nascuts enguany

El consistori vol conscienciar les famílies de l'impacte econòmic i mediambiental dels bolquers d'un sol ús

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de l’Ampolla, a través de la Regidoria de Medi Ambient, farà entrega al llarg d’aquest any d’un lot de bolquers ecològics a les famílies amb nou nats. Aquests bolquers es podran utilitzar fins als 6 mesos d’edat, estalviant així una mitjana de 700 bolquers d’un sol ús, els quals són molt difícils de reciclar i representen un gran impacte per a l’entorn natural.

Aquests lots contenen elements reutilitzables i també s’hi inclouen tovalloletes que són biodegradables i que s’han de dipositar al contenidor de resta. Així mateix, les farmàcies de la localitat disposen de recanvis d’aquestes tovalloletes i de bolquers de talles més grans per si passats els 6 mesos s’opta per seguir utilitzant aquest producte en comptes dels bolquers convencionals. Amb aquest petit gest, a més de reduir l’impacte econòmic que suposa per a una família l’arribada d’un infant, es pretén reduir la petjada mediambiental des del mateix moment del naixement.

“Perquè aquests infants puguin gaudir de la natura tal com l’hem conegut nosaltres, des de la Regidoria de Medi Ambient ens hem proposat ajudar les famílies a reduir l’impacte tan negatiu que tenen els bolquers convencionals per al medi ambient”, explica la regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament de l’Ampolla, Meritxell Faiges.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -