14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de l’Aldea demana l’Hospital al seu municipi

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Al plenari del passat dijous 28 d’octubre es presentava la moció del grup municipal de Junts per L’Aldea per demanar l’emplaçament del nou hospital a les Terres de l’Ebre. Va ser aprovada per unanimitat de tots els grups polítics (Junts per l’Aldea i Endavant l’Aldea). Aquesta moció justificava objectivament l’oferta d’emplaçament de l’hospital donada la perfecta ubicació, connexió i disposició de terrenys al poble de l’Aldea.

L’alcalde de l’Aldea, Xavier Royo, n’ha explicat els motius: “En cap moment com Ajuntament volem entrar en cap disputa en Tortosa, ni pretenem pressionar al Departament de Salut, en tot cas el que fem és oferir la predisposició del nostre municipi per si existeix la possibilitat d’ubicar l’Hospital de referència de les TTEE. A l’Aldea oferim centralitat geogràfica, proximitat, infraestructures de comunicació i possibilitat de desenvolupar urbanísticament algunes àrees pròximes a les vies de comunicació més importants del territori“.

Amb la moció s’insta al Govern de la Generalitat de Catalunya a que valori la possibilitat d’ubicar l’hospital de referència de les Terres de l’Ebre.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -