14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de la Sénia aprova els primers ajuts post Covid-19 a comerços en el primer ple telemàtic de la seua història

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El ple municipal de la Sénia ha aprovat els primers ajuts per la Covid-19 a comerços locals afectats pel tancament. El consistori ha tirat endavant una modificació pressupostària per crear una partida variable amb la qual es canalitzaran les despeses per fer front a l’impacte causat per la crisi sanitària. A més, per tal d’afavorir la represa de l’activitat de bars i restaurants també ha aprovat la modificació de la taxa d’ocupació de via pública ampliant l’espai disponible i reduint el cost en un 80%.

El ple també ha pres mesures aprovant l’ordenança fiscal de preus públics per al 2020 i la declaració d’especial interès i bonificacions d’IBI de les activitats agropecuàries, per circumstàncies culturals i d’immobles en el que es desenvolupen activitats econòmiques, en foment de l’ocupació. Amb totes aquestes accions, el consistori ha tirat endavant ajuts directes per valor de més de 80.000 euros amb l’objectiu de reactivar l’activitat del comerç local i el teixit empresarial senienc.

L’alcalde de la Sénia, José Ramón Bellaubí, ha remarcat la importància de prendre mesures com aquestes per tal de tornar a la normalitat al més aviat possible, posant èmfasi en mantenir la fortalesa del teixit econòmic i sociocultural de la població.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -