14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de la Ràpita obre l’Oficina d’Atenció Empresarial per ajudar empreses i autònoms

L’OAE atendrà els dubtes sobre les ajudes públiques i les condicions per tornar a l’activitat econòmica durant el desconfinament

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de la Ràpita ha posat en marxa l’Oficina d’Atenció Empresarial (OAE) per assessorar i acompanyar les empreses i els autònoms del municipi durant les fases de la desescalada. A través del telèfon 617 985 691 i del correu electrònic infoempreses@larapita.cat es podran plantejar dubtes i expressar necessitats que resoldran els tècnics de l’Ajuntament.

L’Oficina d’Atenció Empresarial té com objectius informar dels ajuts que ofereixen les diferents administracions públiques i de les accions que ha impulsat l’Ajuntament, assessorar i acompanyar l’empresariat sobre les mesures i restriccions que han d’aplicar als seus negocis i recollir les seves necessitats i suggeriments.

Aquest servei naix a l’inici de la desescalada de l’estat d’alarma i la tornada gradual a l’activitat econòmica sota el nou context de distanciament i prevenció que imposa la pandèmia del coronavirus. L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, ha apuntat que la nova situació de desconfinament “ha provocat molta incertesa entre el teixit econòmic i des de l’Ajuntament, com administració més pròxima a la ciutadania, hem de generar confiança i aportar solucions davant d’aquesta situació extraordinària”.

Des de la pàgina web de l’Ajuntament de la Ràpita (www.larapita.cat) es pot accedir també a un recull d’ajuts, subvencions i altres prestacions públiques a les quals es poden acollir empresaris i autònoms.

Redacció – J. T.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -