14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de la Ràpita no cobrarà les terrasses i permetrà que dupliquin la superfície

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de la Ràpita facilitarà que els bars i restaurants del municipi puguin duplicar la superfície de les seves terrasses i garantirà que tots aquells establiments que no tinguin terrassa la puguin posar sense cost afegit. A més, es suprimirà el cobrament de la taxa d’ocupació de via pública durant l’exercici 2020, una mesura que suposarà un estalvi de 70.000 euros al sector de l’hostaleria.

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament ha presentat aquest paquet de mesures que entraran en vigor el pròxim dilluns 11 de maig, quan comenci la fase 1 del Pla de desescalada. A falta de publicar-se oficialment, aquesta fase es permetrà l’obertura dels bars i restaurants amb una limitació del 50% d’ocupació de les seves terrasses.

“Des de l’Ajuntament intentem facilitar l’arrencada d’aquests negocis, podran duplicar la seva ocupació per tal que tinguin la menor afectació possible”, ha explicat Albert Salvadó, regidor d’Hisenda i Promoció Econòmica. “Estem treballant per reestructurar el pressupost municipal per tal d’injectar ajuts directes al teixit econòmic de la Ràpita i, en concret, aquesta suposarà que deixem d’ingressar 70.000 euros de la taxa d’ocupació de via pública i que per tant sortiran d’altres partides”.

Els propietaris dels establiments interessats a posar o ampliar la seva terrassa, hauran de presentar una instància a l’ajuntament (a través de la Carpeta Ciutadana de larapita.cat fins que no torni a obrir el públic les dependències municipals) i hauran de seguir les indicacions dels serveis tècnics del consistori.

Redacció – E. C.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -