14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de la Ràpita destina 43.000€ a l’eliminació de barreres arquitectòniques

També per millorar les voreres del carrer Sant Isidre, costat est, entre els carrers de la Senieta i de l’Aiguassera

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de la Ràpita ha posat en marxa diverses actuacions per eliminar les barreres arquitectòniques i millorar les voreres del costat est del carrer Sant Isidre. Les actuacions consisteixen en l’adaptació de dos passos de vianants d’acord amb els requisits establerts per la normativa. Les obres tenen una durada prevista d’un mes i mig i un cost de 43.000 euros.

Les obres que es duen a terme són la reparació de l’illa de la vorera del carrer Sant Isidre, entre els carrers de la Senieta i de l’Aiguassera i, la formació de la plataforma per a vianants a la rotonda del carrer Sant Isidre amb el carrer de les Delícies.

L’Ajuntament de la Ràpita ha optat per millorar la seguretat del pas de vianants que dona front a la via principal del carrer Sant Isidre per augmentar l’amplada de la vorera a ambdós costats del grual. Amb aquesta mesura, es disminueix l’amplada de la calçada que afavoreix la disminució de la velocitat dels vehicles i aporta més visibilitat dels i als vianants. A banda, les actuacions comporten l’enderroc dels paviments de formigó malmesos per l’aixecament de les arrels dels arbres i la restitució d’aquests.

Redacció – E. C.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -