14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de la Ràpita aposta per la compra agregada de subministrament per estalviar 

La Ràpita s’adhereix a l’Acord marc per a la compra d’electricitat de l’ACM i a la contractació centralitzada de serveis de telecomunicacions del Consorci Localret

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Ple de l’Ajuntament de la Ràpita ha aprovat per unanimitat, en el plenari ordinari del mes de desembre, l’adhesió a la pròrroga del contracte derivat de l’Acord marc de subministrament d’energia elèctrica de l’Associació Catalana de municipis (ACM) destinat a les entitats locals de Catalunya, de sis mesos, que comprèn des de l’1 de gener al 30 de juny de 2021. El regidor d’Hisenda i Promoció Econòmica, Albert Salvadó, clarifica que: “d’aquesta manera l’Ajuntament de la Ràpita aprofita les condicions avantatjoses durant el màxim període de temps”. Això suposa una disminució del terme energia en 10’44 €/MWh per a tots els períodes de totes les tarifes amb un estalvi d’un 7 o 8% de la factura elèctrica.

D’altra banda, el plenari també ha aprovat, per unanimitat, l’adhesió a la contractació centralitzada de serveis de telecomunicacions de la demarcació de Tarragona, atribuint, en concret, al Consorci Localret, la contractació dels serveis de telecomunicacions de telefonia. El Consorci Localret té atribuïdes com a funcions estatutàries la contractació centralitzada o la gestió de la prestació de serveis de telecomunicacions amb la finalitat d’optimitzar les xarxes de comunicacions electròniques i potenciar l’estalvi econòmic d’aquests serveis. L’Ajuntament de la Ràpita forma part d’aquest Consorci des de l’any 1997.

L’últim ple de l’any ha finalitzat amb l’agraïment per part de l’alcalde, Josep Caparrós, a tots els treballadors i treballadores de l’ajuntament per l’esforç i la dedicació en aquests temps tan difícils. A més a més, Caparrós s’ha centrat a enviar un missatge de suport al comerç i la restauració del municipi i tan ell com els altres membres del plenari han desitjat unes bones festes a tots els rapitencs i rapitenques.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -