14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de Deltebre licitarà les obres de la  segona i tercera etapa del Passeig del Carrilet

La finalització d’aquesta primera fase està prevista per al 2026

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de Deltebre iniciarà la licitació de les obres de la segona i tercera etapa de la primera fase del Passeig del Carrilet, en una sessió plenària centrada principalment en aquesta qüestió. Aquestes obres, que han patit contratemps, pretenen solucionar els problemes d’inundacions i de salubritat a la façana nord del municipi i impulsar el turisme.

El preu de licitació d’aquestes obres ascendeix a 6.131.686 €, amb una subvenció actual d’uns 2.000.000 €. A més, es contempla una revisió del projecte per adequar els preus i minimitzar l’impacte en les possibles afectacions urbanístiques. També s’inclou l’elaboració d’un Pla d’Emergències per al període post-obres.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, destaca la necessitat de sincronitzar l’execució de les diferents etapes de la primera fase per optimitzar costos i temps. La finalització d’aquesta primera fase està prevista per al 2026.

Les obres del Passeig del Carrilet consten de dues fases, cadascuna amb tres etapes. Amb aquestes obres es transformaran més de tres quilòmetres de desaigüe, donant continuïtat a les actuacions en direcció a Riumar.

A més, en la sessió plenària es presentarà l’informe anual de la Síndica de Greuges de Deltebre i es debatran altres temes, com una modificació de crèdit per les obres d’ampliació de l’escola bressol i l’aprovació del conveni de cooperació horitzontal dels ajuntaments de Deltebre, Sant Jaume, Camarles i l’Ampolla pel projecte Delta.Cat.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -