14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de Deltebre ja ha pavimentat més del  40% dels carrers del municipi

Pavimentar el 80% dels carrers del municipi suposa una inversió del voltant dels 6.500.000 €

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de Deltebre continua duent a terme els treballs de pavimentació de les vies  públiques del municipi. En total, es pavimentaran al voltant de 140 carrers esdevenint aquesta  una actuació històrica que ens permetrà dignificar les vies públiques del municipi”, segons ha  remarcat l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler.  

Aquest projecte, que s’està duent a terme en diferents fases, ja ha arribat a la meitat de la  seva execució gràcies als treballs que s’estan realitzant aquestes darreres setmanes en  l’àmbit del Barracot i del Molí dels Mirons. A hores d’ara hi ha dos equips de treball simultanis,  als dos extrems del municipi, amb l’objectiu d’arribar al centre de la població durant les  setmanes vinents.  

Pavimentar el 80% dels carrers del municipi suposa una inversió del voltant dels 6.500.000 €.  Soler ha destacat que des de l’Ajuntament de Deltebre estem treballant per resoldre  problemes que són estructurals per al nostre municipi com el cas, per exemple, de l’estat de  les vies públiques”. L’alcalde ha afegit que “això és possible gràcies a l’acurada gestió  econòmica que hem realitzat aquests últims anys a l’Ajuntament de Deltebre i la qual ens ha  permès reduir l’endeutament, augmentar la inversió i reforçar les subvencions i ajuts atorgats  per part d’altres administracions”.  

Els treballs de pavimentació substitueixen a l’antic batxejat que s’efectuava als carrers de  Deltebre, i el qual no solucionava una qüestió estructural i històrica de Deltebre. Més enllà de  la pavimentació, des de l’Ajuntament de Deltebre se segueix treballant amb la urbanització  dels carrers, la qual permet l’adequació o construcció de voreres, el soterrament de les  telecomunicacions o de l’enllumenat, o la renovació de la canalització de l’aigua potable.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -