14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de Deltebre impulsa les activitats de reforç escolar amb una inversió de 18.000 €   

Aquesta decisió arriba després que la Generalitat de Catalunya decidís reduir el suport econòmic al Pla Educatiu d’Entorn, deixant només una aportació de 1.000 €

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de Deltebre ha destinat una inversió de 18.000 € per reforçar les activitats extraescolars durant aquest semestre, com la realització de classes de reforç  escolar, reforç de conversa oral en anglès, català per a nouvinguts, tallers per a les famílies i,  també, per a sortides extraescolars, amb l’objectiu de cobrir les necessitats dels estudiants i les seves famílies. Aquesta decisió arriba després que la Generalitat de Catalunya decidís reduir el suport econòmic al Pla Educatiu d’Entorn, deixant només una aportació de 1.000 €. Aquest programa, que anteriorment era finançat íntegrament pel departament d’Educació, ha vist una disminució de recursos, generant incertesa entre les administracions locals.

El regidor de Defensa del Territori, Ensenyament, Joventut i Participació, Jordi Bertomeu, ha  explicat que malgrat la manca de voluntat del Departament, amb una decisió que no  compartim, des del Govern de l’Ajuntament de Deltebre hem seguit apostant per mantenir el  Pla Educatiu d’Entorn i per impulsar un seguit d’activitats extraescolars que neixen del  consens amb els centres educatius i de la voluntat de donar resposta a les necessitats  formatives dels xiquets i xiquetes”.  

A tot això, cal sumar que l’Ajuntament de Deltebre posa a disposició de la ciutadania els ajuts  socioeconòmics per garantir que els xiquets i xiquetes, independentment de la seva capacitat  econòmica, puguin accedir a les activitats extraescolars, a l’escola bressol, als casals d’estiu  o bé, entre altres, facilitar la connexió a internet o la compra de material escolar.

Cal recordar que en la sessió plenària del mes de febrer es va aprovar la nova zonificació  escolar, la qual enguany suma una nova línia més a l’escola Assumpció a partir de les gestions  i peticions del Govern municipal i del Consell Escolar, i pendent de l’aprovació per part del  Departament. D’aquesta manera, en lloc de les quatre línies vigents actualment, el vinent any  Deltebre comptarà amb cinc línies per als xiquets i xiquetes d’I3.

Redacció- X. Ll

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -