14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de Deltebre estableix el Consell del Sector Primari per defensar els interessos del sector

En les properes setmanes, l’Ajuntament de Deltebre durà a terme les constitucions del Consell Municipal de la Gent Gran i del Consell Municipal de la Salut

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de Deltebre ha constituït el Consell de Sector Primari amb l’objectiu de vetllar pels interessos d’aquest important sector econòmic del municipi. En un esforç per promoure la participació ciutadana, l’ajuntament continua desplegant els diferents consells, sent ara el torn del sector primari.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat la contribució del sector primari al desenvolupament econòmic local i ha expressat el compromís de l’ajuntament a estar al costat de les necessitats i reclamacions d’aquest sector, especialment en l’actual context. La renovació del Consell, segons Soler, pren una rellevància especial i ha de servir com a nexe de unió i treball entre l’ajuntament i el sector.

El Consell de Sector Primari està format per una vintena de representants del teixit associatiu i econòmic del municipi relacionats amb aquest àmbit, els quals tenen veu i vot en la presa de decisions. El delegat del Consell, proposat per l’alcaldia, serà Raúl Arques, un reconegut arrosser del Delta de l’Ebre. Arques ha destacat la importància del Consell com a plataforma per defensar els interessos del sector de manera transversal.

A més, en les properes setmanes, l’Ajuntament de Deltebre durà a terme les constitucions del Consell Municipal de la Gent Gran i del Consell Municipal de la Salut, aquest últim en el marc de la Setmana de la Salut, que se celebrarà del 2 al 5 d’abril.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -