14.3 C
Amposta

L’Ajuntament d’Amposta renovarà el deficient enllumenat del Pont Penjant

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament d’Amposta renovarà l’enllumenat del Pont Penjant, una de les entrades més emblemàtiques de la ciutat, i que es troba en un “estat deplorable”, segons ha lamentat l’alcalde, Adam Tomàs. Després d’haver fet arribar reiterades queixes al Ministeri de Foment pel mal estat de l’enllumenat, que fa que moltes vegades els vehicles hagen de creuar el pont gairebé a les fosques, l’Ajuntament ha decidit actuar-hi pel seu compte. “Tot i les problemàtiques que tenim, Foment no es fa càrrec de la situació”, ha explicat l’alcalde, que ha confirmat que com que l’Ajuntament té traspassat el manteniment del pont, s’aprofitarà esta via per actuar i canviar l’enllumenat.

El coordinador d’Obres i Serveis va detectar la problemàtica, que fa un temps que es deriva, sobretot, pel fet que els llums estan encarats cap amunt i quan plou s’omplen d’aigua. Això provoca talls freqüents de l’enllumenat del pont que també presenta moltes bombetes foses. “Esta situació genera que molts de cops el pont estiga a les fosques”, ha lamentat Tomàs.
El projecte del nou enllumenat tindrà un cost aproximat de 25.000 euros i l’Ajuntament buscarà finançar-lo amb les millores d’obra d’alguna de les adjudicacions que té pendent de realitzar en les properes setmanes.

Segons Tomàs, el nou sistema no només millorarà la il·luminació del pont i evitarà que s’apaguen les llums quan ploga, sinó que també incorporarà llums de colors.

Font: Setmanari l’Ebre

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -