14.3 C
Amposta

L’Ajuntament d’Amposta inicia la redacció del Pla Local de Joventut 2021-2024

Es farà a través d’un procés participatiu obert al jovent

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament d’Amposta inicia la redacció del Pla Local de Joventut 2021-2024, a través d’un procés participatiu impulsat per la regidoria de Joventut i Participació Ciutadana, qui lidera el treball transversal de totes les àrees de l’Ajuntament. “És una gran oportunitat per escoltar la veu dels i les joves i entendre les seves necessitats per poder dissenyar l’estratègia i les accions que han de definir les polítiques de joventut dels propers quatre anys”, diu la regidora de Joventut i Participació Ciutadana, Carla Bonfill.

La redacció del Pla es farà en dues fases. La primera, que tot just començarà el 10 de juliol, és la fase de validació i actualització del Pla 2016-2019, per tal de revisar i avaluar les polítiques previstes en aquell pla i afinar el punt de partida del nou pla. En aquest fase es realitzaran diferents sessions participatives. Unes internes, com la de 10 de juliol, on participarà el personal tècnic professional de l’Ajuntament (joventut, educació, empresa, cultura, polítiques actives d’ocupació, governació, serveis socials, habitatge, LGTBI,…), o la del 13 de juliol, amb els diferents grups polítics amb representació a l’Ajuntament d’Amposta. Fetes aquestes dues sessions, es convocaran ja les sessions obertes al jovent de la ciutat. La primera serà el 21 de juliol, on es convocaran als i les joves que participin en alguna entitat del municipi (juvenil, cultural, esportiva, musical,…); la segona serà el 22 de juliol, on es convocaran els joves d’entre 16 i 29 anys.

Dins de la primera fase de validació, també es faran, entre setembre i desembre, diverses sessions de participació amb grups dels centres educatius de secundària de la ciutat. La segona fase serà la fase del pla d’acció i s’iniciarà un cop acabada la de validació. En aquesta fase s’iniciarà el procés de devolució amb l’objectiu d’identificar i prioritzar conjuntament els objectius d’acció a incloure en el nou Pla. Aquesta fase es farà a través de tres tallers participatius de propostes d’acció.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -