14.3 C
Amposta

L’Ajuntament d’Amposta crea un directori de lleure infantil i juvenil

L’objectiu és agrupar en un mateix espai tota l’oferta de lleure que tinguin les empreses i entitats d’Amposta per aquest estiu

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Agrupar en un mateix espai tota l’oferta de lleure infantil i juvenil que s’ofereix a Amposta aquest estiu. Aquesta és el principal objectiu del nou Directori de Lleure que ha publicat la regidoria de Joventut i Participació Ciutadana a la pàgina web de l’Ajuntament. Un espai on totes aquelles entitats i empreses que ofereix activitats per als i les infants i joves per passar aquest estiu poden ofertar les seves propostes. “Era una mancança que teníem”, assenyala la regidora de Joventut i Participació Ciutadana, Carla Bonfill, “i que les famílies demandaven per tal de poder escollir la millor opció per als seus fills i filles”. “Fins ara, l’Ajuntament teníem les estades municipals i és això el que comunicàvem a les famílies, però amb el canvi de model que hem impulsat enguany, creiem vital poder agrupar en un mateix espai tota aquesta oferta”, afegeix Bonfill.

El directori s’ha posat tot just a caminar amb sis activitats, entre les que hi ha casals d’estiu, colònies i campus esportius, “i s’anirà ampliant amb tota la oferta que ens facin arribar”, diu la regidora. “Hi ha moltes entitats i empreses que encara estan treballant per articular la seva proposta, adaptant-la a les necessitats de protecció i seguretat davant la Covid-19 i per això s’aniran posant les ofertes a mesura que les anem tancant”, diu Bonfill. Totes les entitats o empreses que hi vulguin aparèixer en aquest directori només han d’emplenar el formulari que trobaran a https://bit.ly/2BbLjX1.

Podeu consultar tot el directori aquí.

Redacció – J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -