14.3 C
Amposta

L’Ajuntament d’Amposta contracta trenta persones aturades de llarga durada

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Fins a 30 persones van començar a treballar dimarts 7 de gener a l’Ajuntament d’Amposta en el marc dels programes Treball i Formació i Enfeina’t, del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

En concret, s’han contractat deu persones aturades de llarga durada dins el programa Treball i Formació per ocupar set llocs d’operaris i operàries de neteja, dos agents cívics, dos auxiliars d’informació, un conductor/a de camió, un ajudant/a d’electricista quatre peons d’obra pública, un/a operari/a d’obra pública i dos pintors o pintores. Aquestes persones eren totes aturades de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni de l’ajut del Programa Requalificació Professional (PREPARA), preferentment majors de 45 anys (PANP), persones destinatàries de la renda garantida de ciutadania (PRGC), o dones en situació d’atur (DONA).

El programa inclou dos tipus d’accions en funció de la durada del contracte que és de sis o dotze mesos. Quant al programa Enfeina’t, s’han contractat deu persones per a la realització de tasques d’auxiliars administratives i peons especialitzats no qualificats. El programa permet contractar persones inscrites a l’Oficina de Treball durant un mínim de 12 mesos, continuats o no, dins d’un període de 18 mesos.

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -