14.3 C
Amposta

L’Ajuntament d’Alcanar obre un nou canal de comunicació a través de WhatsApp

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament d’Alcanar posa a disposició de la ciutadania un servei de comunicació via WhatsApp. A través d’aquest nou canal de comunicació, des de l’Àrea de Comunicació del consistori es compartiran continguts sobre l’actualitat municipal, el trànsit, alertes d’última hora (avisos, emergències, etc.), així com altra informació de caràcter prioritari. També es farà arribar notificacions sobre les activitats (cursos, tallers, xarrades…) que organitza l’Ajuntament.

Joan Roig, alcalde d’Alcanar, explica que, “tal com ens hem compromès amb la ciutadania en el pla de govern, el nostre objectiu és poder garantir que tota la informació del seu interès li arribe de forma instantània. En aquest sentit, pensem que WhatsApp pot ser una bona eina per a seguir aprofundint en el camí de transparència i proximitat que ja vam iniciar en l’anterior mandat“.

El servei de WhatsApp de l’Ajuntament d’Alcanar és un canal de difusió. Per tant, la comunicació és unidireccional i no es podran generar converses ni es contestarà o rebrà informació per aquesta via. Els missatges no s’han de contestar en cap cas, ja que només s’ofereix un servei d’informació. El servei d’atenció ciutadana ja es garanteix a través de la bústia ciutadana del web, l’Oficina d’Atenció Ciutadana i l’atenció telefònica.

Meritxell Ulldemolins, regidora de Participació Ciutadana, valora molt positivament aquesta nova eina: “Gairebé tothom té instal•lat el Whatsapp al mòbil i és un canal molt utilitzat. Per aquest motiu, pensem que aquesta eina pot ser molt fàcil i pràctica per a la ciutadania, que podrà tenir accés a la informació municipal d’una manera molt senzilla“.

Instruccions per a donar-se d’alta en aquest nou servei

  1. Agregar a l’agenda de contactes el telèfon 627 827 078 amb el nom de Comunicació Ajuntament.
  2. Enviar-hi un missatge de WhatsApp amb la paraula “ALTA”. A partir d’aquest moment s’entrarà en el servei de comunicació a través d’una llista de difusió.
  3. Seguir els passos per a configurar les preferències.
  4. És possible donar-se’n de baixa enviant un missatge amb la paraula “BAIXA” i esborrant el contacte del mòbil. La baixa serà efectiva en 72 hores com a màxim.

L’Ajuntament d’Alcanar es reserva el dret de modificar aquestes condicions si ho considera oportú. En aquest cas, ho comunicarà a les persones usuàries.

Redacció – N. A.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -