14.3 C
Amposta

L’Ajuntament d’Alcanar adjudica la construcció del teatre auditori per 2,3 MEUR

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

J.Villa.- L’Ajuntament d’Alcanar (Montsià) ha adjudicat les obres de construcció del teatre auditori José Antonio Valls a la Unió Temporal d’Empreses Construïm Auditori Alcanar per 2,3 milions d’euros, segons informa l’ACN. Segons el consistori, la UTE ha presentat la millor oferta d’acord amb el plec de condicions i s’ha compromès a executar totes les millores sense cap cost addicional. Entre aquestes millores s’inclou el subministrament de les butaques de l’auditori, el vestíbul, el mobiliari de l’escenari i de l’edifici annex. La previsió del consistori és que les obres comencin durant els pròxims dies i que, durant enguany, s’executin els fonaments, l’estructura i el tancament de l’edifici.

El consistori ha separat el cost del projecte en diverses anualitats per a poder equilibrar el finançament, que a més de fons municipals es finançarà a través de subvencions de PAM -amb un import ja aprovat de més de 400.000 euros-. Al pressupost municipal d’enguany s’ha previst una partida de 800.000 euros.

El nou edifici serà més gran que l’històric, que es va acabar d’enderrocar el passat gener, ja que s’hi afegirà un terreny annex. Així, la superfície total serà de 838,52 metres quadrats. L’escenari tindrà unes dimensions de setze per vuit metres, mentre que la sala tindrà capacitat per un total de 402 butaques. L’accés principal a l’auditori serà a través de ‘de Catalunya.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -