Música

Lady Gaga i Bradley Cooper canten “Shallow” en directe per primera vegada

Diumenge, Lady Gaga va actuar en el seu espectacle: Enigma que està fent emmarcat dins la seva residència a Las Vegas. En un moment del show, la cantant de “Judas” va anunciar que entre el públic hi havia un bon amic seu que l’havia anat a veure. Concretament va dir “No sé si el coneixeu, es diu Bradley i ha fet aquella pel·lícula… A Star is Born”. Aleshores, Lady Gaga, va reptar a Bradley Cooper a pujar a l’escenari per cantar Shallow en directe.

En Bradley Cooper va pujar a l’escenari entre crits i va sorgir la màgia. Quan la parella es va trobar a l’escenari es van fer una abraçada súper tendre. El feeling que hi ha entre els dos és brutal, ella li va col·locar els auriculars i es va agenollar davant seui li agafava la mà per calmar-lo durant el seu debut en directe.

Quan era el torn d’ella, Lady Gaga es va aixecar, es va posar davant del piano i ell es va recolzar sobre el piano sense deixar de mirar-la ni un segon. En el vídeo es fa més que evident la química i el bon rotllo que hi ha entre els dos.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close