14.3 C
Amposta

La xarxa va bullir ahir dissabte per l’aplicació de la zona blava als municipis de l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Molts usuaris van denunciar, ahir dissabte, a les xarxes que els treballadors de la zona blava d’alguns municipis ebrencs seguien efectuant la seva feina amb normalitat.

Un exemple és el d’aquest usuari de l’App Twitter, que demana responsabilitat als grups de govern:

Altres ciutadans també ens han fet arribar fotografies com aquesta:

Tot i això, els respectius ajuntaments, van començar a decidir ahir a la tarda de renovar les mesures preses per fer front al virus. Pel que fa a la ciutat de Tortosa, es van reunir els membres de la comissió de seguiment sobre la propagació del COVID-19 en què es van definir noves pautes de control d’entre les quals es troba l’establiment de la gratuïtat a partir de dilluns de tota la zona blava de la ciutat. La mesura es va prendre en constatar que el comerç local havia avançat el tancament dels establiments.

En el mateix sentit, els centres de salut de titularitat municipal van reiterar a la crida als familiars dels pacients per limitar el nombre únicament quan es tracti de casos molt necessaris, atesa la vulnerabilitat del col·lectiu de persones que es troben ingressades en aquests centres.

També es va definir l’establiment del teletreball per a aquells departaments municipals que el poden implementar; es va fixar la distribució de la resta de personal en torns de matí i de tarda, de tal manera que puguin minimitzar la proximitat entre la plantilla; i altres serveis, com els de la Policia Local, Aigües de Tortosa i la recollida d’escombraries, establiran una distribució del personal que garanteix la prestació del servei amb equips diferenciats, atesa la seva especialització.

D’altra banda, la Policia Local va garantir el compliment de l’ordre de tancament que afectava bars i restaurants, i va fer arribar les consignes als establiments que sí que poden mantenir l’activitat perquè ho facin respectant les distàncies prudencials entre la clientela.

La reunió de la comissió de seguiment va servir per definir els canvis que caldrà aplicar al funcionament de tots els organismes municipals, per poder seguir garantint la prestació dels serveis a la ciutadania a la vegada que es respecten i s’apliquen les disposicions que estableix el Reial Decret de l’Estat d’Alarma.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -