14.3 C
Amposta

La Vaga Mundial pel Clima ressonarà des de la Badia dels Alfacs

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Campanya pels Sediments, SEO/BirdLife, Ubora i el Col·legi del Poble Nou del Delta organitzen una sèrie d’accions aquest divendres 27 de setembre a partir de les tres de la tarda a la confluència entre el Desaigüe de la Fortalesa i la Badia dels Alfacs. Els organitzadors convoquen als mitjans de comunicació i a tota la població per aixecar un crit des de les venes del Delta de l’Ebre, entre les llacunes, la badia i les poblacions de flamencs.

En un primer moment una voluntària de la Reserva Natural de Riet Vell llegirà el Manifest pel clima, a continuació es farà una foto col·lectiva de tots els assistents amb una de les pancartes de la Campanya pels Sediments. Val a recordar que el Delta de l’Ebre és una de les zones del planeta més vulnerables al canvi climàtic i a l’augment del nivell del mar. Els organitzadors volen destacar les responsabilitats dels polítics catalans, espanyols i europeus per aconseguir una gestió més responsable dels sediments a la Conca de l’Ebre i a la resta de conques hidrogràfiques.

En una segona etapa dels actes d’aquest divendres se realitzarà una ruta en kaiak fins a la Torre de Sant Joan i a la vora de la torre se farà un petit recital poètic amb poemes activistes de Jon Gras, David Monllau i Josep Juan. A més a més els participants netejaran diferents trams de les vores de la Badia dels Alfacs on la presència de residus de diferents procedències és recurrent. En aquest sentit també han volgut fer una crida a la població per reduir, reciclar i reutilitzar, així com conviden a participar als diferents actes que es realitzen al territori aquest divendres, començant per l’acte del Poble Nou a les tres de la tarda.

Redacció – N. A.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -