14.3 C
Amposta

La URV allarga durant el mes de novembre la docència a distància, excepte les pràctiques i les avaluacions

Ho han acordat el Consell Interuniversitari de Catalunya, el Govern i les 12 universitats catalanes per reduir la mobilitat i la interacció dels estudiants

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

En el marc del Consell Interuniversitari de Catalunya, el Govern i les 12 universitats catalanes han acordat que durant el mes de novembre tota la docència serà virtual i només es mantindran com a excepció les pràctiques i les avaluacions, extremant les mesures de protecció. Així, s’allarga un mes més la mesura que va entrar en vigor el 15 d’octubre i que finalitzava inicialment demà dia 30.

El Consell Interuniversitari de Catalunya ha acordat consensuar un criteri comú davant la petició de Salut Pública de mantenir la reducció de l’activitat presencial, tot respectant l’autonomia universitària. La mesura s’adopta per un termini de 30 dies per afavorir la governança universitària, així com l’estabilitat de l’activitat docent.

D’altra banda, els rectors i rectores de les universitats catalanes s’han posat a disposició de les autoritats competents per a l’adopció d’altres mesures de contenció de la pandèmia que s’aprovin en el marc del PROCICAT.

Una vegada més, s’ha coincidit a l’hora de destacar i agrair el compromís de la comunitat universitària amb el seguiment i el compliment de les mesures de seguretat adoptades. En aquest sentit, es reitera que les universitats són segures i que l’objectiu de reduir la docència presencial és aconseguir la disminució de l’activitat induïda, com és el cas de la mobilitat i de la interacció dels estudiants. Amb aquest nou acord, el sistema universitari de Catalunya també evidencia el seu compromís amb la societat catalana en la conjuntura difícil derivada de la situació de pandèmia.

Redacció – N. A.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -