14.3 C
Amposta

La UGT acusa l’empresa Rehau de Tortosa de no aplicar les mesures de seguretat pel coronavirus

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El sindicat UGT a les Terres de l’Ebre ha denunciat l’empresa Indústries Rehau, ubicada al polígon industrial Baix Ebre de Tortosa, de no aplicar les mesures de protecció laboral establertes per la Generalitat arran de la pandèmia del coronavirus.

Segons ha explicat el secretari d’organització d’aquest sindicat, Moisès Fabra, “a Indústries Rehau no es guarda la distància de seguretat mínima entre treballadors i no es proporciona al personal que segueix treballant els equips de protecció individuals necessaris o les mesures de protecció bàsiques“.

Davant la situació de confinament actual, la UGT Terres de l’Ebre demana a les empreses que actuïn amb la màxima diligència per tal d’aplicar les mesures de protecció, tant individuals com col·lectives, entre els seus treballadors i treballadores.

A la vegada, el sindicat coneixedor de l’existència d’empreses que estan contribuint a la fabricació de material divers amb impressores 3D, demana “que tothom qui pugui hi col·labori per tal de poder proporcionar en aquests moments d’escassetat aquest material necessari que pot ajudar a salvar vides”.

Font: Ebredigital

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -