EbreNotícies

La Terra Alta presenta una Ruta del Vi que integra vint cellers

La ruta i el nou material divulgatiu és el resultat d’un llarg treball que es va iniciar l’any 2016 i que s’ha anat concretant amb la col·laboració dels diferents agents dels sectors vitivinícola, agroturístic i públic de la comarca. El pròxim pas per a potenciar el turisme enològic serà la constitució d’una Taula de l’Enoturisme, la qual aplegarà els representants públics i privats del sector amb l’objectiu de canalitzar, impulsar i dinamitzar les iniciatives que es generin al voltant del binomi format pel vi i el turisme.

El material divulgatiu que s’ha presentat consta d’un fullet desplegable que aplega per primer cop tots els cellers terraltins que obren les seues portes al públic, fent indicacions de les característiques i de les condicions del programa de visites que ofereixen. També recull la diversitat d’activitats enoturístiques paral·leles a la visita de cellers que ofereix la comarca, dividides en diferents apartats: enoturisme cultural, entre vinyes, gastronòmic, familiar i per a experts i apassionats del món del vi. El material inclou mapes, explicacions sobre la gastronomia, els paisatges, l’oferta agroturística i el calendari de festes del vi que s’organitzen a la Terra Alta durant l’any. També hi ha una referència i el contacte de l’empresa ViOrigen, especialitzada en experiències enoturístiques a la Terra Alta, i els indrets on es pot adquirir vi de la denominació d’origen.

El Consell Comarcal de la Terra Alta i el Consell Regulador de la Denominació d’Origen (DO) Terra Altavan presentar ahir la Ruta del Vi de la Terra Alta, en el decurs d’un acte que va tenir lloc a l’Oficina Municipal de Turisme de Gandesa. L’alcalde de Gandesa i president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Carles Luz, i el president del Consell Regulador DO Terra Alta, Joan Arrufí, van presidir la presentació del material divulgatiu d’aquest nou producte turístic de la contrada, una ruta que inclou una vintena de cellers que ofereixen visites al públic i fins a 32 activitats enoturístiques que es poden fer a la Terra Alta.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close