14.3 C
Amposta

La Terra Alta, a la primera posició d’un llistat britànic sobre les millors garnatxes blanques d’Espanya

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

 

La revista britànica especialitzada en vins Decanter, publica un reportatge sobre la varietat Garnatxa Blanca i un llistat amb les millors Garnatxes Blanques de l’estat espanyol, on predominen als llocs capdavanters els vins de la DO Terra Alta; tant és així, que dels cinc primers vins, quatre són de la Terra Alta:

FORA DE SÈRIE (95-97 punts): 

  • LA SERRA BLANC 2017 d’Herència Altés (96 punts).
  • EDETÀRIA SELECCIÓ 2016 d’Edetària (95 punts).

ALTAMENT RECOMANATS (90-94 punts):

  • COCA I FITÓ D’OR 2016 de Coca i Fitó (92 punts).
  • TREMENTINAIRE GARNATXA BLANCA 2016 d’Herència Altés (92 punts).

 

  • BENUFET 2018 d’Herència Altés (91 punts).
  • FINCA LA TERRENAL 2016 d’Edetària (90 punts).
  • HERÈNCIA ALTÉS GARNATXA BLANCA 2018 d’Herència Altés (90 punts).

RECOMANATS (86-89 punts):

  • EL SENYAL BLANC 2017 del Celler Alimara (89 punts).
  • ALOJA BLANC 2018 de Coca i Fitó (89 punts).
  • JASPI BLANC 2018 de Coca i Fitó (89 punts).
  • EXPERIMENTAL GARNATXA BLANCA 2017 de De Haan Altés (89 punts).
  • VIA TERRA BLANC 2018 d’Edetària (89 punts).
  • REBELS DE BATEA BLANC 2018 de 7 Magnífics (89 punts).
  • VIA EDETANA BLANC 2018 d’Edetària (88 punts).
  • PROHOM BLANC 2018 del Celler Coma d’en Bonet (88 punts).
  • EL GARBÍ 2018 de ?? (88 punts).
  • GARNATXA BLANCA 2018 de Casa Mariol (87 punts).

El jurat i redactors d’aquest reportatge i puntuacions són:

  • Pedro Ballesteros Torres, enginyer agrònom i màster en viticultura i enologia, presideix alguns concursos internacionals, és Master of Wine i membre de la “Gran Orden de Caballeros del Vino”.
  • Sarah Jane Evans, co-directora dels Premis Decanter World Wide, periodista i escriptora, especialitzada amb els vins, menjar i cultura d’Espanya. Membre de la “Gran Orden de Caballeros del Vino”. A més, ens va visitar fa un temps a la Terra Alta en aquella Jornada tècnica de la 31a Festa del Vi.
  • Pierre Mansour, ha treballat amb el comerç del vi durant tota la seva carrera, passant per l’Antique Wine Company, The Wine Society i format part del jurat dels DWWA des del 2006.

Redacció – X. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -