14.3 C
Amposta

La sobtada mort de la directora de crèdit va accelerar la investigació sobre la Cooperativa de Tivissa

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

F.R.- La directora de la secció de crèdit de la Cooperativa Agrícola de Tivissa, entitat que ha bloquejat els comptes de tots els socis, va ser trobada morta fa només dues setmanes, segons informa Esteve Giralt de RAC1. El succés va precipitar la investigació d’un possible forat als comptes de l’entitat i el bloqueig dels estalvis dels socis.

La Junta Rectora ha encarregat una auditoria per aclarir quants diners queden als dipòsits dels impositors, en adonar-se que “la comptabilitat no encaixava amb la documentació de l’entitat”, respecte als comptes del 2017 i 2018, com han explicat responsables jurídics de la cooperativa. La cooperativa havia intentat vendre patrimoni i béns immobles fa uns anys i la iniciativa de buscar compradors s’havia reactivat recentment. El resultat de l’auditoria es preveu que sigui “imminent”, per conèixer l’abast real del problema en pocs dies. Dilluns de la setmana passada es va iniciar un preconcurs de creditors.

L’entitat no té deutes amb tercers i el problema se situa en la secció de crèdit on s’audita si falten diners dels dipòsits dels impositors, una setantena. Per evitar “perjudicis més grans”, la cooperativa de Tivissa ha presentat el preconcurs de creditors i ha suspès l’activitat de la secció de crèdit, desvinculant els comptes dels dipositaris del compte matriu de la cooperativa, tant a l’entitat bancària de la Caixa com del BBVA.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -