14.3 C
Amposta

La sexualitat s’endinsa a la Biblioteca de Gandesa

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Biblioteca Pública és una eina fonamental per al desenvolupament d’un pensament crític, d’una societat justa i de la lluita contra les desigualtats de tota classe. Per això, des de la Biblioteca de Gandesa s’ha organitzat per al 14 de desembre a les 11.30 h una presentació de llibres amb temàtica sobre sexualitat amb les autores Lyona i Elena Crespí.

L’acte serà conduït per Carme Martínez, coordinadora del club feminista de Lectura i hi intervindran la il·lustradora Marta Puig, més coneguda com a Lyona i la psicòloga i sexòloga Elena Crespí.Mitjançant dues obres diferents, es parlarà i debatrà sobre la formació d’una societat igualitària, dels tabús, i de la creació de relacions sexoafectives sanes basades en el respecte.

Lyona, presentarà el seu últim llibre Sex-oh: mi revolución sexual, un còmic autobiogràfic que busca trencar mites sobre sexualitat, educació sexual, plaer i poder.  Crespí, per la seua banda, presentarà Habla con ellos sobre sexualidad, un assaig sobre com parlar als fills sobre sexe i la creació de relacions sanes.

La presentació tindrà lloc a la Biblioteca de Gandesa, situada al carrer Teresa Borràs Domènech (fins fa poc carrer d’Assís Garrote) i en finalitzar l’esdeveniment hi haurà venda i signatura de llibres. També s’oferirà als assistents una copa de vi vegà i ecològic, gentilesa del Celler Cooperatiu de Batea.

Redacció – J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -