14.3 C
Amposta

La Sequieta i la residència d’avis comparteixen activitats per Sant Jordi i la Festa del Mercat

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Redacció.- La llar d’infants la Sequieta i la residència d’avis d’Amposta comparteixen experiències intergeneracionals gràcies al nou conveni que han signat els dos centres. Per dates senyalades com són Sant Jordi i la Festa del Mercat, ambdues entitats han organitzat una sèrie d’activitats conjuntes on hi participen 40 nenes i nens de 2 a 3 anys. Aquest tipus d’accions, beneficioses tant per a les persones grans com per als infants, tenen com a objectiu fomentar el respecte, la diversitat i l’acompanyament entre generacions.

La primera trobada va tenir lloc la setmana de Sant Jordi. El 24 d’abril, els xiquets i xiquetes es van desplaçar en autobús fins a les instal·lacions de la residència d’avis per compartir una estona de lectura. Així, cada infant va llegir un conte amb l’acompanyament de les persones majors. La directora de la llar d’infants, Gislen Rojas, ha afirmat que “va ser una experiència molt bonica d’on van néixer vincles molt interessants. Els avis van afirmar que havíem portat vida a la residència”.

La següent visita serà el 14 de maig, per la Festa del Mercat a la Plaça, on grans i petits compatiran un taller de cuina tradicional per aprendre a elaborar coquetes de panoli. Una setmana després, seran algun dels avis qui es desplaçaran fins a la llar d’infants per veure la decoració d’època i l’espectacle del “ball del punxonet” que els més grans hauran preparat.

Aquestes trobades pretenen ser l’inici d’un conveni entre els dos centres que perduri en els pròxims cursos i garanteixi una aliança entre les dues generacions.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -