14.3 C
Amposta

La Sénia celebra les Festes Majors del 20 al 29 d’agost amb actes per a tots els públics

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Les Festes Majors de la Sénia se celebren aquest 2022 en plena normalitat, després de la cancel·lació de les del 2020 i les marcades per la pandèmia del 2021. Les festes tindran lloc del 20 al 29 d’agost. A continuació es detallen alguns dels actes més destacats.

La nit del divendres, dia 19 d’agost, hi haurà el concert de comiat del grup local Mascarats al Parc Municipal, el dissabte, 20 d’agost, al matí, a dos quarts de deu, es farà el Campionat de Bòlit Infantil i Adult i a dos quarts d’onze de la nit tindrà lloc la Proclamació de Pubilles, Dames i Acompanyants 2022 i el Pregó a càrrec del senienc absent Alfred Forcadell Garcia.

El diumenge, dia 21 d’agost, a les nou del matí se celebrarà el 51è Concurs de Pintura Ràpida Josep Martí Roca i també hi haurà un esmorzar popular al Camp de birles del Complex Esportiu Municipal. A les deu del matí i fins la una del migdia, a la plaça Catalunya es farà un taller Infantil de Pintura i el dia acabarà a dos quarts d’una de la matinada amb l’orquestra Welcome Band al Parc Municipal.

El dilluns dia 22 d’agost, a dos quarts d’onze de la nit a la Casa de Cultura es farà el concert “TARAL·LEJANT LA FESTA MAJOR. Un recorregut pels actes de la setmana”, a càrrec de la Coral Polifònica i el Grup Dolçainer de Joventuts Unides. Commemoració dels 30 anys del Grup Dolçainer. Durant el concert es mostraran totes les melodies per a dolçaina i tabal que són tradicionals del nostre poble.

El dimarts dia 23 d’agost, a dos quarts d’onze del matí tindrà lloc el joc infantil Voltors i companyia, al Centre de Visitants del Parc Natural dels Ports i a les set del vespre el partit de futbol entre els equips C.F. la Sénia i C.D. Catí. Com és habitual durant les festes se celebraran les curses de burros i cavalls a l’hipòdrom i les festes amb bous.

Podeu consultar la resta de la programació de les Festes Majors de la Sénia 2022, aquí, i tota la informació sobre les curses de cavalls, aquí.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -