14.3 C
Amposta

La Reial Arxiconfraria de Ntra. Sra. de la Cinta honora la figura de Luis de Tena Gómez

L’acte tindrà lloc al saló d’actes Valentí Faura de la Cambra de Comerç de Tortosa el dissabte 3 de setembre a les 12:00 hores

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Reial Arxiconfraria de Ntra. Sra. de la Cinta vol honrar després de quatre-cents anys de la seva mort la figura de Luis de Tena Gómez (+1622), fundador i bisbe de Tortosa entre els anys 1616-1622.

La conferència serà iniciada pel Sr. Francès Faiges Borràs, president de la Cambra Oficial de Comerç Indústria i Navegació de Tortosa, amb la intervenció dels ponents confrares Cinta Lluis Teruel i Josep Lluis  Ginovart, professors de la Universitat Internacional de Catalunya i presentats pel Dr. Agustí Costa i Jover professor de la Universitat Rovira i Virgili.

La Reial Arxiconfraria vol lloar aquesta interessantíssima figura que va llegar el seu bon fer pastoral i el seu profund saber a la façana de la nostra catedral. Aquesta va ser construïda al segle XVII segons el projecte de Martín Abaria (1621-1625) que coincideix cronològicament amb el projecte de Carlo Maderno a Sant’ Andrea della Valle, on va col·laborar Francesco Borromini.

L’acte tindrà lloc al saló d’actes Valentí Faura de la Cambra de Comerç de Tortosa el dissabte 3 de setembre a les 12:00 hores.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -