14.3 C
Amposta

La Regió Sanitària de l’Ebre decideix tancar el CAP de Sant Jaume d’Enveja i el CAP del Perelló

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Per tal de fer front a la situació generada per l’evolució del coronavirus SARS-Cov-2, la Regió Sanitària Terres de l’Ebre continua adoptant mesures d’organització per poder assumir la demanda creixent d’atenció i el tractament adequat dels casos i, alhora, preservar la salut dels professionals.

Es mantenen les mesures anunciades fins al moment i a més cal afegir que a partir d’avui, dimecres 25 de març, s’implementen:

  • Es tanca el CAP de Sant Jaume d’Enveja i l’atenció se centralitzarà al CAP de Deltebre previ contacte telefònic 977 48 96 91. Es garantiran totes les demandes que siguin inajornables.
  • Es tanca el CAP del Perelló i l’atenció se centralitzarà al CAP de l’Ametlla de Mar previ contacte telefònic 977 49 35 14. Es garantiran totes les demandes que siguin inajornables.

Salut recorda de la importància d’evitar en la mesura del possible desplaçar-se al centre sanitari i recomana que abans es contacti telefònicament. Igualment, demanen que es faci un ús responsable de tots els serveis d’urgències.

Des de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre es recorda que si s’ha de fer qualsevol consulta mèdica, a més del 061 sempre es pot trucar al centre d’atenció primària de referència i a Atenció del Ciutadà de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre al telèfon 977 44 81 70. També està disponible l’adreça electrònica mailto:atencioalciutada.rste@catsalut.cat que està operativa les 24 hores, els set dies de la setmana, i es contesta abans de 24 hores.

Per a emergències important trucar al 112

Per a informació o dubte per contactar amb la Fundació Pere Mata Terres de l’Ebre es pot trucar al telèfon 977 70 43 81. A més informem que si es necessita contactar tant amb el vostre CAP o amb l’Hospital Verge de la Cinta per tràmits, gestions, dubtes, anul·lacions o informació es pot fer a qualsevol hora a: http://www.icsebre.cat/wg/contacta.

Redacció – Josep Villa González

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -