Tots els gols

La Rapitenca B deixa escapar l’oportunitat d’anar a dormir colíder

Cobos va estar providencial a l'últim minut salvant el gol dels planers

Derbi de la màxima rivalitat, que va acabar com va començar. Un partit sense gols malgrat haver generat arribades a les àrees els dos conjunts, però sense trobar el camí de la porteria gràcies a l’encert dels dos porters.

Va ser un partit amb dos parts clarament diferents. A la primera meitat els rapitencs van acusar les reduïdes dimensions del terreny de joc planer, una situació que els provocava estar insegurs i imprecisos davant un Santa Bàrbara que guanyava les segones accions al mig del camp i li propiciava tenir un major control de la situació, buscant la porteria visitant on Cobos es va mostrar molt segur sota pals.

A la represa, els rapitencs van sortir millor i van passar a dominar davant un Santa Bàrbara que estava molt ben plantat al camp. Van generar fins a quatre o cinc arribades clares de perill, però no obstant en temps afegit Cobos va salvar l’empat en un contraatac planer on va fer una gran aturada.

Destacar el retorn als camps de futbol per part rapitenca de Chimeno, que ha superat una lesió que l’ha tingut apartat durant un llarg període dels terrenys de joc.

Ramón Sancho, tècnic visitant, resumia el partit així en acabar-lo:

 

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close