14.3 C
Amposta

La Ràpita impulsa l’Escola de Salut i Benestar per a persones majors de 60 anys

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El CAP de la Ràpita, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Ràpita, impulsa l’Escola de Salut i Benestar per a persones majors de 60 anys. Aquest projecte que s’engega esdevé un espai de participació ciutadana i d’acció comunitària que té l’objectiu d’aconseguir un envelliment actiu i saludable, fomentant la corresponsabilitat en la cura de la seva salut.

La creadora del projecte i psicòloga referent de Benestar Emocional del CAP La Ràpita – Alcanar, Cynthia Del Pino, agraeix el suport de totes les persones i administracions que s’han implicat i detalla que “en aquestes sessions es facilitaran coneixements bàsics sobre salut, alimentació, activitat física, benestar emocional, estimulació cognitiva i espai, que seran de molta utilitat per a les persones a què es dirigeix el programa”.

Per la seva banda, la regidora de Salut, Oona Tomàs, posa en relleu la iniciativa que ha tirat endavant el CAP de la Ràpita i assegura que “serà de molta utilitat per a les persones que assisteixin, les quals han de tenir clar que en aquestes trobades tenen l’oportunitat de rebre assessorament professional sobre aspectes clau de la seva salut”.

Les sessions es duran a terme en dimecres de les 10 a les 11.30 hores al Casal Municipal del Jubilat. La primera tindrà lloc el 3 maig i la darrera el 14 de juny. En total, s’impartiran set sessions i cadascuna d’elles abastarà una temàtica: el benestar emocional; els recursos dels Serveis Socials i Salut; la memòria; la seguretat; les malalties cardiovasculars i la diabetis; l’activitat física i la salut; i l’alimentació saludable i la higiene bucodental.

Les persones interessades a assistir als tallers s’han d’inscriure prèviament al Casal Municipal del Jubilat o a la Casa del Mar, o també ho poden fer el mateix dimecres al Casal Municipal del Jubilat.

Escola de Salut i Benestar +60
Escola de Salut i Benestar +60

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -