14.3 C
Amposta

La Ràpita celebra la revetlla de Sant Joan a la vora de la mar amb música i sense restriccions

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Després de dos anys, la revetlla de Sant Joan a la Ràpita torna a la vora de la mar amb total normalitat. La nit del 23 de juny, el Parc de Garbí, enguany a la zona d’enfront del Garbeach, tornarà a acollir centenars de famílies i colles d’amics que vindran a sopar a la vora de la mar i a gaudir de la música, l’ambient i la foguera.

La regidora de Cultura, Èrika Ferraté, es mostra il·lusionada de celebrar, un any més, la revetlla a la platja, “aquest any celebrem poder organitzar la revetlla al Parc de Garbí sense restriccions, acompanyats de música, foc i bon ambient”. La regidora convida tota la ciutadania que vulgui gaudir d’una revetlla màgica a reservar una taula i venir a celebrar-la a la platja.

La festa començarà a les 20.30 hores amb l’arribada de la flama des del Canigó, a càrrec dels Diabmonis, que arribaran acompanyats de les actuacions de la Colla gegantera i dolçainera. A continuació, hi haurà la lectura del manifest, i en acabar, serà el moment d’iniciar el sopar de la revetlla, per al qual s’habilitaran les habituals barbacoes on la gent podrà preparar els entrepans amb els pacs que han posat a la venda els Diabmonis. Es poden adquirir a partir del dimecres i els punts per fer-ho seran l’Auditori Sixto Mir, el bar la Guardiola, a PIRSA de l’avinguda dels Esports i al bar Kavak.

També hi haurà zona de taules a la sorra de la platja, prop de la foguera que cremarà a les dotze de la mitjanit amb un castell de foc. Quan passi mitja hora de les dotze, serà el torn dels concerts dels grups Town folks i Band-idos per celebrar la nit més curta de l’any, que conclourà amb la música de Kanjo i Les Figues per acomiadar la festa.

Pel que fa a les taules, per adquirir-les serà necessari reservar-les prèviament. L’adquisició d’aquest tiquet donarà dret a una taula i sis cadires. Caldrà recollir les cadires entre les 19.30 h i les 21.30 h del 23 de juny, al punt de repartiment que s’habilitarà a la zona de la platja de Pipi on hi haurà la festa de Sant Joan. A partir de les 21.30 h, les taules i cadires que no s’hauran recollit quedaran alliberades i a disposició de qualsevol persona que en voldrà fer ús. L’Ajuntament de la Ràpita demana que si alguna de les persones del grup té dificultats de mobilitat que li impedeixi accedir a l’arena de la platja, que adreci un missatge a cultura.larapita@gmail.com o un Whatsapp al 678 76 28 24.

Les taules es podran reservar a partir del 15 de juny a les 10 hores. Es podrà fer telemàticament a través del següent enllaç, o físicament a l’Auditori Sixto Mir. L’horari per comprar-les a l’Auditori Sixto Mir és de 10 a 13.30 hores. El termini per efectuar la reserva finalitzarà el dia 22, o un cop exhaurides totes les taules.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -