14.3 C
Amposta

La primera xarxa social de turisme aterra amb força a les Terres de l’Ebre

Diskover vol potencia el turisme rural i els comerços de proximitat creant una consciència de turisme "slow" i de qualitat

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

Aterra amb força l’aplicació Diskover en el seu desplegament a les Terres de l’Ebre. Ja s’han iniciat contactes amb els ajuntaments de les quatre capitals de comarca Tortosa, Amposta, Gandesa i Mora d’Ebre i s’ha presentat la iniciativa a altres municipis de la zona com l’Aldea, Masdenverge, Deltebre, la Ràpita, l’Ampolla, Sant Jaume d’enveja, Tivenys, Paüls i Alcanar, així com a l’Institut pel Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE) i desenes d’hotels, apartaments, xalets turístics i cases rurals de les quatre comarques.

La primera xarxa social turística catalana pretén transformar el model turístic, descentralitzant i desestacionalitzant els fluxos, potenciant el turisme rural i potenciant els comerços de proximitat, així com creant una consciència de turisme “slow” i de qualitat. La solució integra en una única plataforma tots els actors vinculats al turisme: turistes, empresaris, habitants locals, dinamitzadors i administracions públiques, recupera actius patrimonials no publicats a internet fins ara i potencia el coneixement col·lectiu del territori ja que és una eina col·laborativa.

L’empresa, que es va constituir al mes de juny de 2021 i un mes després aixecava una primera ronda d’inversió pre-seed, va fer públic en plataformes el seu primer MVP, disponible per a Android i iOS, i amb la darrera actualització, l’app acaba de consolidar-se com a eina turística col·laborativa.

Fonts de l’empresa ens asseguren que la intenció és tenir tot el desplegament realitzat abans de Setmana Santa per poder fer un llançament mediàtic quan comenci la temporada turística a les Terres de l’Ebre, i consolidar la plataforma a la resta de Catalunya amb la introducció de 18.000 punts oficials. L’expansió cap a altres regions d’Europa i Sud Amèrica vindrà després.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -